Referenssit

Porin Ässät – tunnetun urheilubrändin luottokumppani

Porin Ässien brändi on Suomessa todella tunnettu. Itseasiassa kyseessä on Suomen viidenneksi tunnetuin urheiluseurabrändi. Ässät on porilaisille rakas seura, joka tuottaa elämyksiä kaukalossa ja sen ulkopuolella. Ässien ottelut keräävät kokoon laajasti ihmisiä koko Satakunnasta ja brändi tarjoaa yrityksille merkittävän media-alustan. Urheilun lisäksi Ässillä on tapahtuma- ja ravintolaliiketoimintaa. On sanomattakin selvää, että seura haluaa brändistään pidettävän hyvää huolta ja Plusprint hoitaa Ässien printtitarpeet ja vastaa siitä, että yhteistyökumppanien mainosmateriaalit vastaavat sitä korkeaa laatua, jota Ässät haluaa edustaa.

”Yhteistyö Plusprintin kanssa on ollut alusta asti sujuvaa ja kommunikaatio erinomaista. Plusprint on onnistunut toteuttamaan tarpeemme haastavassa toimintaympäristössä myös pandemian keskellä. Paikallisuus ja ekologisuus yhdistettynä sujuvaan toimintaan ja reagointikykyyn ovat olleet voittava yhdistelmä” myyntipäällikkö Eero Kemppi kehuu.

Plusprint on Ässien virallinen yhteistyötaho, kun puhutaan mistä tahansa printtimainonnasta, poisluettuna vaatteet ja liikelahjat. Olemmekin toimittaneet Ässille laajan kirjon erilaisia teippauksia, kylttejä, banderolleja ja runsaasti jakotavaraa kuten flyereita, juomalippuja ja niin edelleen. Brändäsimme myös hallin sisällä olevan sporttibaarin uuteen uskoon ja upea kokonaisuus tunnetaan nykyään Shots-ravintolana.

Tuoteosastot
Sulje