Referenssit

Harju Elekter – brändiuudistus Plusprintin avulla

Harju Elekter Oy on yksi Suomen johtavista sähkö- ja automaatioalan toimijoista. Yrityksen päätoimialoja ovat mm. sähkönjakelu, keskusvalmistus, autojen latausratkaisut ja uusiutuva energia. Toimipisteet Suomessa sijaitsevat Ulvilassa, Keravalla ja Kurikassa. Plusprint toteuttikin vuonna 2020 kaikkien kolmen toimipisteen brändiuudistukset, jotka pitivät sisällään muun muassa valomainoksia, kylttejä ja muita opasteita. Silloisen Satmaticin muuttuessa Harju Elekteriksi, piti kaikki brändituotteet päivittää ajan tasalle. Harju Elekter on päivittäisissä tilauksissaankin Plusprintin vakioasiakas.

”Yhteistyöstä Plusprintin kanssa ei voi sanoa kuin positiivista. Kaikki on aina priimaa; asiakaspalvelu, tuotteet ja toimitusajat! Erittäin hyvin on sujunut kaikki aina, kertoo markkinointi- ja myyntipäällikkö Sabriina Heikkilä, joka on toiminut 10 vuotta Satmaticilla/Harju Elekterillä.

Kaikki yhteydenpito brändimateriaalien uudistuksessa hoidettiin Plusprintin projektipäällikön kautta, jolloin kokonaisuudenhallinta oli helppoa ja aikataulutus eri toimijoiden kanssa saatiin hoitumaan ilman säätöä. Helppous ja palveluasenne ovatkin juuri ne tekijät, jotka ovat vedonneet Heikkilään.

”Voin suositella Plusprintiä lämpimästi kaikkiin mahdollisiin painoalan projekteihin. Olemme teettäneet aika laajalla skaalalla esitteitä ja muita painomateriaaleja, mainoslakanoita, roll-upeja, teippauksia, tarroja, isoja kattokyltityksiä jne. Kaikki on aina toiminut juuri niin kuin sovittu. Lisäkiitos kaikista niistä pikakiire-toimituksista vuosien varrella”, lisää Sabriina Heikkilä.

Tuoteosastot
Sulje