Kuva
Vaalimainosten painatus | Plusprint.fi
Vaalimainosten painatus | Plusprint.fi
3.2.2023 14:52

Eduskuntavaalien painotuotteet | Plusprint.fi

Vaalit ovat yksi demokratian hienoimmista näytöksistä, mutta vaativat ehdokkailta ja puolueilta usein venymistä suuntaan ja toiseenkin. 

Vaalimateriaalin painatukset kannattaa kuitenkin hoitaa yksinkertaisesti Plusprintissa, sillä meiltä saat helposti ja nopeasti kaikki vaaleihin tarvitsemasi painotuotteet. Kaikki tuotteet valmistetaan ekologisesti ja vastuullisesti Suomessa ja hyvitämme jokaisesta tuotteesta 5 senttiä suomalaisen metsän hyvinvointiin. Näin ollen huolehdimme hiilijalanjäljestäsi, joka on vaaliteemojen mukaisesti kaikille puolueille tärkeää. 

Meiltä saat nyt uusiomateriaalista valmistettuja tienvarsikylttejä, jotka eivät vaadi taakseen vaneria! Säästät huimasti aikaa, rahaa ja resursseja!

Alla mainittujen tuotteiden lisäksi meiltä saat muun muassa lasinaluset, tarrat, laatikot, kyltit ja paljon muita vaalituotteita!

Flyerit, esitteet ja postikortit

Saat meiltä jopa seuraavaksi päiväksi kaikenlaiset flyerit, postikortit ja muut painotuotteet, joita haluat käyttää jakotavarana kuntavaalien aikana. Esimerkiksi 500kpl A6 postikortteja maksaa vain 75,- (alv 0) toimitettuna kotiovellesi. Kysy tarjous omista tuotteista vaikka heti lähettämällä meille tarjouspyyntö!

Kuva
Kuntavaalit flyerien painatus | Plusprint.fi

Vaalibanderollit 

Tienvarsibanderollit sekä banderollit telttoihin tai vaikka ladon seinään onnistuu pikaisella toimituksella Plusprintista. Valmistamme suuretkin banderollit eli mainoslakanat, joilla tavoitat ison yleisön. Autamme myös suunnittelemaan tuotteesi. Esimerkiksi 1000x2000-kokoinen banderolli purjerenkailla ilman reunavahvistuksia (esim. ladon seinään) maksaa vain 85,- (alv 0). Kysy tarjous omista tuotteista vaikka heti lähettämällä meille tarjouspyyntö!

Kuva
Vaalimainosten painatus | Plusprint.fi

Vaalijulisteet ja tienvarsikyltit uusiomateriaalista

Painamme vaalijulisteet ja kyltit niin tienvarsimainontaan kuin pylväsmainontaan säänkestävälle materiaalille. Huom. voit tilata julisteet jo etukäteen ja kirjoittaa vaalinumerosi julisteisiin jälkeenpäin. Näin vältät pahimman ruuhkan numeroiden julkaisemispäivänä. Kyltit valmistamme uusiomateriaalista valmistetulle levylle ja nämä eivät tarvitse taakseen vaneria tukemaan rakennetta. Näin ollen säästät aikaa, rahaa ja resursseja. 

Kysy tarjous omista tuotteista vaikka heti lähettämällä meille tarjouspyyntö!

Kuva
Vaalijulisteiden painatus | Plusprint.fi

Autotarrat ja magneettitarrat

Autot ja muut kulkuneuvot ovat loistava markkinoinnin väline. Helposti asennettavat ja irroitettavat tarrat ja magneetit autoihin ovat kätevä keino tehdä kulkupelistäsi liikkuva vaalimainos. Voimme myös teipata autostasi tyylikkään vaalimainoksen ja teipit on helppo poistaa kampanjan jälkeen. Kysy tarjous omista tuotteista vaikka heti lähettämällä meille tarjouspyyntö!

Kuva
Vaalimainokset autoon | Plusprint.fi

Voit myös pyytää tarjouksen vaalimateriaalin painatuksesta soittamalla asiakaspalvelunumeroomme 010 320 9400 tai täyttämällä tarjouspyyntölomake.

Plusprint toivottaa rauhallista joulun aikaa | Plusprint.fi
20.12.2022

Rauhallista joulun aikaa kaikille

Plusprintin tontut toivottavat kaikille asiakkailleen ihanaa joulun aikaa ja menestystä uuteen vuoteen. Plusprint palvelee myös joulun välipäivinä. Katso joulun aukioloajat!

2.11.2022

Valomainokset ja valaistut logot | Plusprint.fi

Hyödynnätkö jo valomainoksien tuomaa näkyvyyttä? Valaisemattomat mainokset näkyvät talviaikaan vain murto-osan päivästä, mutta valaisemalla saat brändisi loistamaan päivän jokaisena tuntina. Katso lisää!

Joulukalenterit omalla kuvalla | Plusprint.fi
14.10.2022

Joulukalenterit ja vuosikalenterit omilla kuvilla | Plusprint.fi

Vuosikalenterit ja joulukalenterit tilataan nyt. Meiltä saat omilla kuvilla ja virallisilla juhlapyhillä sekä nimipäivillä varustetut vuosikalenterit lähes missä koossa tahansa. Myös upeat joulukalenterit pienissäkin tilauserissä! Ole nopea, sillä joulu lähestyy!

Plusprint on ympäristösertifioitu painotalo | Plusprint.fi
8.6.2022

Ympäristösertifioitu painotalo | Plusprint.fi

Ekologisista valinnoistaan tuttu painotalomme on nyt myös sertifioinut osaamisensa Ekokompassin avulla. Näin ollen kehityksen seuranta on helpompaa ja myös asiakkaamme saavat sertifioitua palvelua.