Blogi

Autoteippaukset markkinointivälineenä | Plusprint.fi

Autoteippaus on yksi kustannustehokkaimmista ja näyttävimmistä tavoista saada yrityksellesi näkyvyyttä. Varsinkin yritykset, joiden ajoneuvot ovat aktiivisesti liikenteessä ja potentiaalisten asiakkaiden silmien alla, kannattaa panostaa teippauksiin hieman enemmän. Kyeessä voi olla halvin mainoksesi, jonka koskaan tulet ostamaan, sillä näyttävä autoteippaus kiinnittää huomiota vielä vuosienkin päästä.


Emme suinkaan kannusta kaikkia yliteippaamaan autoja, kuten blogin pääkuvassa on tehty. Siinä valkoinen koppiauto yliteipattiin asiakkaan brändivärillä keltaiseksi, jonka jälkeen teipattiin yrityksen logot autoon. Tällainen teippaus vie aikaa useita kymmeniä tunteja ja maksaa tuhansia euroja. Lopputulos on näyttävä ja brändiväreissä kulkeva kalusto on toden totta näyttävä ilmestys. Yliteippaus suoritetaan Plusprintissa aina koulutettujen ammattilaisten toimesta ja teippeinä toimivat Oracalin sekä Arlonin huippulaadukkaat yliteippauskalvot. Näissä hommissa halvin ei todellakaan ole paras, sillä työ vaatii huiman määrän ammattitaitoa, jotta vältetään halkeilevat ja kuplivat pokkaukset sekä muut asennusvirheet, joita näkee aivan liikaa yliteipatuissa autoissa.

Logoteippaus autoon - Plusprint

Autojen logoteippaaminen on yleisin tapa merkitä yrityksen ajoneuvokantaa. Logoteippaamisen ei tarvitse aina olla pelkän yrityksen logon kiinnittäminen kylkiin ja takaoviin. Logoteippaamiseen voidaan yhdistää brändistä tuttua kuviointia, muuta väritystä tai grafiikkaa, jota brändiohjeistus tukee. Jos brändiohjeistusta ei ole olemassa, pystymme tekemään suunnitelmat käyttäen apuna luovia graafikoitamme. Tässäkin tapauksessa suosittelemme käyttämään vain laadukkaita teippimateriaaleja ja laminoituja kalvoja, sillä aurinko haalistaa brändivärisi yhdessä kesässsä, jos teippejä ei ole tuotettu oikein. Laadukkailla materiaaleilla tuotettu logoteippaus maksaa muutamia satoja euroja.

Raskaan kaluston teippaus - Plusprint

Raskaan kaluston teippaus vaatii usein erikoisosaamista, sillä teippien on kestettävä kovaakin kulutusta ja raskaan kaluston ajoneuvoissa on usein hyvinkin haastavia teippauskohtia. Olemmekin teipanneet lähes mitä tahansa ajoneuvoja, joten mikään tilanne ei tule enää yllätyksenä. Raskaan kaluston teippaamisessa minimoimmekin aina ajan, jonka auto on pois ajosta. Tästä syystä teippaukset taahtuvatkin usein öisin tai viikonloppuisin. Tästä syystä teippaushinta voi olla hieman tavallista korkeampi, mutta säästö syntyy siitä, kun auton ei tarvitse olla ajosta pois päivääkään. Voidaankin sanoa, että raskaan kaluston teippaamisessa hinnat lähtevät noin 800 eurosta ylöspäin.

Kysy lisää ja pyydä tarjous omaan kohteeseesi: aineisto@plusprint.fi tai soita asiakaspalveluumme 010 320 9400.

Tuoteosastot
Sulje