Blogi

Eduskuntavaalien painotuotteet | Plusprint.fi

Vaalit ovat yksi demokratian hienoimmista näytöksistä, mutta vaativat ehdokkailta ja puolueilta usein venymistä suuntaan ja toiseenkin.


Vaalimateriaalin painatukset kannattaa kuitenkin hoitaa yksinkertaisesti Plusprintissa, sillä meiltä saat helposti ja nopeasti kaikki vaaleihin tarvitsemasi painotuotteet. Kaikki tuotteet valmistetaan ekologisesti ja vastuullisesti Suomessa ja hyvitämme jokaisesta tuotteesta 5 senttiä suomalaisen metsän hyvinvointiin. Näin ollen huolehdimme hiilijalanjäljestäsi, joka on vaaliteemojen mukaisesti kaikille puolueille tärkeää.

Meiltä saat nyt uusiomateriaalista valmistettuja tienvarsikylttejä, jotka eivät vaadi taakseen vaneria! Säästät huimasti aikaa, rahaa ja resursseja!

Alla mainittujen tuotteiden lisäksi meiltä saat muun muassa lasinaluset, tarrat, laatikot, kyltit ja paljon muita vaalituotteita!

Flyerit, esitteet ja postikortit

Saat meiltä jopa seuraavaksi päiväksi kaikenlaiset flyerit, postikortit ja muut painotuotteet, joita haluat käyttää jakotavarana kuntavaalien aikana. Esimerkiksi 500kpl A6 postikortteja maksaa vain 75,- (alv 0) toimitettuna kotiovellesi. Kysy tarjous omista tuotteista vaikka heti lähettämällä meille tarjouspyyntö!

Kuntavaalit flyerien painatus | Plusprint.fi

Vaalibanderollit

Tienvarsibanderollit sekä banderollit telttoihin tai vaikka ladon seinään onnistuu pikaisella toimituksella Plusprintista. Valmistamme suuretkin banderollit eli mainoslakanat, joilla tavoitat ison yleisön. Autamme myös suunnittelemaan tuotteesi. Esimerkiksi 1000×2000-kokoinen banderolli purjerenkailla ilman reunavahvistuksia (esim. ladon seinään) maksaa vain 85,- (alv 0). Kysy tarjous omista tuotteista vaikka heti lähettämällä meille tarjouspyyntö!

Vaalimainosten painatus | Plusprint.fi

 

Vaalijulisteet ja tienvarsikyltit uusiomateriaalista

Painamme vaalijulisteet ja kyltit niin tienvarsimainontaan kuin pylväsmainontaan säänkestävälle materiaalille. Huom. voit tilata julisteet jo etukäteen ja kirjoittaa vaalinumerosi julisteisiin jälkeenpäin. Näin vältät pahimman ruuhkan numeroiden julkaisemispäivänä. Kyltit valmistamme uusiomateriaalista valmistetulle levylle ja nämä eivät tarvitse taakseen vaneria tukemaan rakennetta. Näin ollen säästät aikaa, rahaa ja resursseja.

Kysy tarjous omista tuotteista vaikka heti lähettämällä meille tarjouspyyntö!
Vaalijulisteiden painatus | Plusprint.fi

Autotarrat ja magneettitarrat

Autot ja muut kulkuneuvot ovat loistava markkinoinnin väline. Helposti asennettavat ja irroitettavat tarrat ja magneetit autoihin ovat kätevä keino tehdä kulkupelistäsi liikkuva vaalimainos. Voimme myös teipata autostasi tyylikkään vaalimainoksen ja teipit on helppo poistaa kampanjan jälkeen. Kysy tarjous omista tuotteista vaikka heti lähettämällä meille tarjouspyyntö!

Vaalimainokset autoon | Plusprint.fi

Voit myös pyytää tarjouksen vaalimateriaalin painatuksesta soittamalla asiakaspalvelunumeroomme 010 320 9400 tai täyttämällä tarjouspyyntölomake.

Tuoteosastot
Sulje