Blogi

Brändiuudistus yhden katon alta – Case Satmatic

Satmatic Oy on yksi Suomen johtavista sähkö- ja automaatiotekniikan rakentajista. Ulvilassa ja Keravalla työskentelee lähes 100 henkilöä ja lisäksi Satmaticiin kuuluu Kurikassa toimiva Suomen johtava muuntamovalmistaja Finnkumu Oy. Emoyhtiö Harju Elekter mukaan lukien konsernissa työskentelee noin 500 ammattilaista.


Yritykselle tuli vuoden 2020 aikana tarve uudistaa kolmen kohteen ulkoasu. Ulvilan, Kurikan ja Keravan toimipisteissä uusittiin kaikki mainostuotteet, joissa esiintyi pelkkä Satmaticin logo. Uudistus käsitti monia valomainoksia, tarroja, tauluja sekä kankaita ja ikkunateippauksia.

Valomainoksen asennus | Plusprint.fi
Valomainoksen asennus | Plusprint.fi

”Pyrimme tekemään työn asiakkaallemme mahdollisimman helpoksi ja tuotimme paljon materiaalia graafikoidemme avulla. Näin projektin laadunhallinta oli huomattavasti helpompaa, sillä tiesimme aina painoaineiston olevan juuri oikeanlainen”, kertoo projektia Plusprintin puolesta vetänyt Tommi Laaksonen.

”Teimme suuren määrän erilaisia tuotteita, eri materiaaleille ja värien piti toistua samanlaisina sekä isoille että pienillä pinnoilla, niin valaistuina kuin ilmankin”, lisää Laaksonen.

Banderollin asennus | Plusprint.fi
Banderollin asennus | Plusprint.fi

Vaikka valmisteluja uudistusta varten oli tehty pitkin vuotta, tuli toteuttamisen aika sekä asiakkaalle että meille todella nopealla aikataululla, sillä kolmen toimipisteen uudistukseen oli lopulta aikaa vain kuukausi, sisältäen kaikki asennukset. Plusprintin laaja konekanta mahdollisti notkeat toimitukset ja asentajien ammattitaito takasi asennusten onnistumisen nopealla aikataululla. Näin ollen projekti saatiin maaliin aikataulussa ja tuotteet valmistettiin kestämään aikaa, joten uusi ilme näyttää hyvältä vielä useiden vuosienkin kuluttua.

Tuoteosastot
Sulje