Blogi

Esitteen painatus – katso vinkit | Plusprint.fi

Esitteiden suunnittelussa ja painatuksessa kannattaa huomioida muutama asia, jotta haluttu viesti välittyy perille mahdollisimman hyvin.


Tässä muutama huomionarvoinen seikka, joita kannattaa hyödyntää esitteen suunnittelussa ja painatuksessa.

1) Selkeys ennen kaikkea
Liian usein esitteeseen yritetään mahduttaa liikaa informaatiota, jolloin syntyy hallitsematon kaaos. Mieti tarkkaan mikä on esitteen perimmäinen tehtävä ja viesti se mahdollisimman selkeästi. Oli sitten kyseessä tarjous, tiedote tai kilpailuun osallistuminen, on liika informaatio vain hämmentävää potentiaaliselle asiakkaalle.

2) Valitse brändillesi sopiva materiaali
Millaisia arvoja juuri sinun yrityksesi haluaa viestiä? Valitse juuri sellainen materiaali, joka toimii arvojesi välittäjänä. Laadukkaan ja yksilöllisen tuntuinen esite on asiakkaalle luottamuslause yritystäsi kohtaan. Samalla voit esimerkiksi kertoa, että esite on valmistettu täysin ekologisesti, jolloin viestit huomaamatta myös omista arvoistasi.

3) Taittovaihtoehtoja on runsaasti
Voisiko esitteesi olla haitaritaitettu? Vai haluatko kenties ikkuna- tai käärötaitetun? Erilaisiin vaihtoehtoihin voit tutustua aineistot-sivullamme, jossa myös muita vinkkejä aineiston suunnitteluun.

4) Valitse koko oikein
Esitteen ei tarvitse olla A4 tai A5-kokoinen. Voit suunnitella esitteesi lähes mihin kokoon tahansa, mutta kustannustehokkainta on valita koko niin, että korkeus ja leveys istuvat hyvin A-kokoisille arkeille. Näin vältytään hukkapaloilta ja säästetään luontoa sekä rahaa.

5) Tilaa juuri oikea määrä
Digipainamisen vallankumous on tuonut mahdollisuuden painaa pieniäkin eriä äärimmäisen kustannustehokkaasti. Mieti mikä on juuri sinun tarpeesi ja vältyt turhalta ylituotannolta ja säästät luontoa.

Kun tarvitset apua esitteesi suunnittelussa tai haluat kokeilla erikoismateriaalejamme, ota rohkeasti yhteyttä myyntitiimiimme ja saat huippulaatuiset esitteesi ympäristöystävällisesti tuotettuna ja alan parhaaseen hintaan!

Tuoteosastot
Sulje