Blogi

Ikkunakalvotukset toimistoihin | Plusprint.fi

Kun tarvitset ikkunakalvotuksia tai ikkunoiden tummennusta Satakunnassa, Pirkanmaalla, Uudellamaalla tai Varsinais-Suomessa, olemme oikea kumppani auttamaan sinua. Pitkä kokemuksemme kalvotuksista varmistaa, että saat oikeanlaiset materiaalit laadukkaasti asennettuina.


Moni ei tiedä kuinka laaja kirjo erilaisia kalvoja on tarjolla. Esimerkiksi pelkkiä tummennuskalvoja on saatavilla sisä- ja ulkopintaan asennettuina monilla eri sävyillä ja tummennusasteilla. Väärin asennettu kalvo saattaa aiheuttaa lasin särkymisen ja turvallisuusriskin, joten paikalle kannattaa aina pyytää ammattilainen.

Mitä kaikkea sitten kannattaa ottaa huomioon toimiston ikkunakalvoissa?

Ikkunatummennukset - Plusprint

1) Ikkunatummennukset
Yleisin tapa on kalvottaa ikkunat tietyllä sävyllä. Tällä estetään lämmön pääsyä sisätiloihin ja sekä vältetään auringon häikäisyä. Osa kalvoista on hyvinkin läpinäkyviä ei jos et halua ikkunoiden näyttävän tummennetuilta, mutta haluat estää haitallista UV-säteilyä tiloissasi – sekin onnistuu. Tummennuksissa pitää tietää mitä halutaan ja milainen asennettava kohde on, sillä väärillä valinnoilla voidaan aiheuttaa lasien särkyminen. Kysy rohkeasti suosituksiamme ja löydämme varmasti oikean kalvon juuri sinun tarpeisiisi.

2) Liukuväritummennukset
Yksi erittäin tyylikäs tapa sisätiloissa on tehdä liukuväritummennuksia, joiden avulla toimiston tiloihin luodaan yksityisyyttä, mutta niihin näkee myös sisään, joka on tärkeää turvallisuuden kannalta hätätilanteen sattuessa. Liukuvärikalvot voidaan tulostaa mihin värisävyihin tahansa.

3) Peilikalvotukset
Peilikalvot ovat tiettyihin kohteisiin erittäin tyylikäs valinta. Laadukas peilikalvo tuo arvokkuutta ja estää tehokkaasti lämmön ja valon pääsyn sisälle toimitiloihin. Peilikalvojen huonona puolena pidetään sitä,että linnut lentävät niihin päin. Kannattaakin miettiä onko kohde sellainen, johon peilikalvo sopii.

4) Turvakalvotukset
Turvakalvotus on tehokas tapa suojata omaisuuttasi ja tehdä murtautuminen hankalaksi. Turvakalvo pitää lasin kasassa, vaikka sitä iskisi pesäpallomailalla. Tämä on tietyissä kohteissa käytetty tapa, jolla myös lisätään turvallisuutta, sillä lasi ei aiheuta turvakalvotettuna vaaraa, vaikka siihen törmättäisiin.

Turvakalvotukset - Plusprint

5) Huurrekalvotukset
Huurrekalvoja käytetään laajasti sekä teollisuudessa että toimistotiloissa. Huurrekalvon ideana on estää näkyvyys tilaan, mutta päästää kuitenkin jonkin verran valoa sisään. Huurrekalvot eivät estä lämmön sisäänpääsyä yhtä tehokkaasti kuin tummennuskalvot, vaan niitä käytetään pääasiassa näkösuojina tai sisustuselementteinä.

6) Erikoiskalvotukset
On olemassa myös erilaisia ratkaisuja vaihtuviin tarpeisiin. Valikoimista löytyy muun muassa kalvoa, joka estää tietokoneen näytön näkemisen, mutta ei vaikuta muuhun näkyvyyteen juuri mitenkään. Tämä soveltuu erinomaisesti tietoturvaa vaativiin kohteisiin.

Pyydä tarjous omaan kohteeseesi ja saat hinta-arvion tai lisätietokyselyn 24 tunnin kuluessa (arkipäivinä).

Tuoteosastot
Sulje