Blogi

Ikkunateippaukset ja mainosteippaukset | Plusprint.fi

Brändi-ilmettä vaalivat mainosteippaukset vaativat usein ammattilaisen apua niin materiaalien valinnassa, toteutuksessa kuin asennuksessakin. Vaikka nykyään on olemassa paljon erilaisia itseasennettavia ja helppokäyttöisiä ratkaisuja, sopivat ne kuitenkin pääasiassa kampanjamainontaan, kun taas pidempiaikaiseen käyttöön tulevat teippaukset kannattaa asennuttaa ammattilaisen toimesta.


Plusprintin asiantuntija Annulii Väliviita kertookin, että varsinkin teipin valinnan kanssa kannattaa olla tarkkana: ”Teippilaaduissa ja tuotantotavoissa on suuria eroja. Väärä teippi väärässä paikassa irtoaa, käpristyy tai haalistuu hyvinkin nopeasti. Normaalin kuluttajan on lähes mahdotonta valita oikeaa materiaalia, sillä todella moni asia vaikuttaa tarran toimivuuteen. Pyrimmekin aina kysymään tarvittavat taustatiedot, jotta asiakkaamme saavat aina juuri oikeanlaisen teipin”.

Seinätaippaukset yritykselle

Väliviita suositteleekin, että teippausta suunniteltaessa otettaisiin aina huomioon ainakin seuraavat seikat:
1) onko asennettava pinta sisällä vai ulkona
2) kohdistuuko pintaan suoraa auringonvaloa
3) kuinka pitkään käyttöön teippaus tulee
4) onko asennettavassa pinnassa jotain muuta teippausta kuten auringonsuojakalvoa
5) onko asennettava pinta tasainen

Hyvällä taustakartoituksella pystytään ennaltaehkäisemään lähes kaikki esiin tulevat ongelmat jo etukäteen.

”Olemme valinneet tuotantotavaksemme UV LED-tekniikan, joka on näkemyksemme mukaan markkinoiden kulutusta kestävin tuotantotapa. Voimme tehdä jopa lattiatarroituksia ilman laminointia, koska modernin tekniikan ansiosta väri tarttuu tarraan käsittämättömän hyvin ja kestää kovaakin kulutusta ja jopa venytystä. Tämän lisäksi UV-tekniikka on erittäin ekologinen tuotantotapa, joka on meille tärkeää”, kertoo Väliviita.

Kilpa-auton teippaukset - Plusprint

Varastossamme on kymmeniä erilaisia tarra- ja teippivaihtoehtoja, joten pystymme toimittamaan lähes paikkaan kuin paikkaan teippauksen nopeallakin aikataululla. Asennuksia teemme akselilla Satakunta-Pirkanmaa-Uusimaa.

Tuoteosastot
Sulje