Blogi

Kuvausseinät ja banderollit | Plusprint.fi

Kun puhutaan kuvausseinästä, saatetaan tarkoittaa messuseinää, joka käsittää rakenteet sekä niihin kiinnitettävän kankaan tai magneettivuodan.

Kuvausseinänä toimii kuitenkin monessa kohteessa myös banderolli, joka voidaan kiinnittää esimerkiksi purjerenkaiden ansiosta ilman taustarakennelmaa. Laadukkaan Decotex-kankaan avulla suurenkin mainos- tai kuvauskankaan toteuttaminen on edullista ja nopeaa.

 

Normaalisti kuvausseinän korkeus vaihtelee noin 2500mm:stä 3500mm:n. Minimileveys on yleensä noin 2000mm, mutta maksimia ei ole määritelty, joten vain mielikuvitus on rajana. Kuvausseiniä ja mainoskankaita käytetään usein yritysjuhlissa, levyn julkistamistilaisuuksissa, messuilla ja tilan salliessa tällainen voi toimia myös pitkäaikaisena sisutuselementtinä.

Suuren messukankaan tai banderollin suunnittelu vaatii usein ammattilaista, sillä laadukkaan lopputuloksen aikaansaamiseksi vaaditaan korkealaatuinen aineisto. Useat mainostoimistot tietävät suurkuvan laatuvaatimukset, mutta olemme myös koostaneet ohjeet, joiden avulla suunnittelutyö käy helpommin. Aineisto-ohjeet löytyvät täältä.

Osallista asiakkaat ja henkilöt

Olet sitten suunnittelemassa myymälämarkkinointia, yritysjuhlia tai mitä tahansa tapahtumaa, on syytä kysyä itseltään mitä markkinoinnilla halutaan saavuttaa. Mainoskankaat voivat olla erinomainen sisustuselementti messuosastolle, mutta monesti tavoitteena on saada näkyvyyttä brändille. Upean printin ja kiinnostavien hashtagien ansiosta yrityksesi saattaa saada ilmaista mainosta sosiaalisessa mediassa, joten suunnittelussa kannattaa ottaa huomioon asiakkaiden ja työntekijöiden osallistaminen. Aina sen ei edes pidä olla tavoitteena, mutta mitä enemmän saat asiakkaasi jakamaan kuvia yrityksestäsi, sitä enemmän saat ilmaista mainosta. Tässä voivat toimia myös tarrat, hahmot tai esitteet, mutta suurkuvat ovat helpoin tapa saada somenäkyvyyttä nokkelilla oivalluksilla.

Mieti käyttötarkoitus – suunnittele hyvin

Banderollien materiaalivalinnassa kannattaa ottaa huomioon käyttötarkoitus, mainoskankaan sijainti ja toivottu käyttöikä. Plusprintilta löytyykin materiaalivaihtoehto lähes kaikkiin käyttötarkoituksiin ja suosittelemme juuri sinun käyttöösi parhaiten soveltuvaa materiaalia, jotta onnistut luomaan juuri sellaisen wau-efektin kuin haluatkin. Tärkeintä on viestin saaminen perille, joten kuten kaikissa suurkuvissa, selkeys ennen kaikkea. Monesti vähemmän on enemmän, sillä liika informaatio sekoittaa viestiä.

Kun haluat kuvausseinän ja taustarakennelman, saat pitkäikäisen markkinointivälineen itsellesi. Kankaat ja vuodat ovat vaihdettavissa, joten voit tilata seinäkkeeseen vain uuden printin. Kaikilla messu- ja kuvausseinillä on vähintään kahden vuoden takuu. Erilaisiin seinäkkeisiin voit tutustua tästä: Messuseinäkkeet

Banderollit valmistetaan usein joko Decotex tai tuulikangas-materiaaleille. PVC-banderolli sopii hyvin ulkokäyttöön, mutta esimerkiksi kuvausseinänä se ei toimi, koska heijastaa valoa. Tässä tapauksessa Decotex on materiaalina erinomainen ja hinta-laatusuhde kohtaa varmasti. Kuvauskankaan saakin parhaimmillaan alle satasella.

Voit jättää meille tarjouspyynnön kuvauseinästä tai banderollista. Kuvaile minkälaisen tuotteen haluaisit ja suosittelemme sinulle parasta vaihtoehtoa.

Tommi Laaksonen
tommi.laaksonen(at)plusprint.fi

Kuvausseinät ja banderollit | Plusprint.fi
Kuvausseinät ja banderollit | Plusprint.fi
Tuoteosastot
Sulje