Blogi

Messuosaston suunnittelun ABC | Plusprint.fi

Messuosastojen suunnittelussa kannattaa käyttää apuna ammattilaista. Moni mieltää messuille osallistumisen kalliiksi ja jättää tästä syystä toteuttamatta hyvätkin ideat, jotka voisivat edistää myyntiä merkittävästi.


Ole ajoissa liikkellä
Messuille lähdettäessä on ensinnäkin hyvä olla liikkeellä hyvissä ajoin. Vaikka haluaisitkin kevyemmän toteutuksen osastolle esimerkiksi roll-upein, kankain tai vastaavanalaisin toteutuksin, on ne hyvä miettiä etukäteen. Yksi henkilö pystypöydän takana ei vakuuta messukävijää pysähtymään ständillesi. Sinun pitääkin pohtia miksi potentiaalinen asiakas pysähtyisi ja miten visuaalinen ilme voi tässä auttaa. Suosittelemmekin aina, että messuosastoon panostaa rahallisesti vähintään 1000 euroa, jotta pystytään toteuttamaan ratkaisuja, joilla saadaan asiakas pysähtymään. Yleensä 1000-2000 eurolla saadaan normaali messuosasto (eli loossi) brändättyä erittäin tyylikkäästi.

Selkeät viestit kiinnostavat
Messukävijät etsivät messuista riippuen insipraatiota, yhteistyökumppaneita tai tarjouksia. Mitä tahansa haluatkaan tarjota asiakkaillesi, on viestin välityttävä selkeästi kävijöille. Jos yrität olla kaikkea samalla kertaa, on vaarana sekava sillisalaatti, joka työntää luotaan. Selkeät brändiäsi tukevat pinnat toimivat parhaiten.

Messuseinä - Plusprint

Isommat kokonaisuudet uusiokäytettäviksi
Jos olet suunnittelemassa isompaa kokonaisuutta messuille ja messuosastoon valmistetaan rakenteita, kannattaa rakenteet suunnitella aina uusiokäytettäviksi ja kierrätettäviksi. Rungot suunnitellaan usein puusta, jolloin niiden käyttöikä on pitkä ja hiilijalanjälki vähäinen. Teemme yhteistyötä oman suunnittelutoimistosi kanssa tai autamme markkinointitiimiäsi onnistumaan messuosaston 3D-suunnittelussa.

Kuinka pääset alkuun messuosaston suunnittelussa? Ota yhteyttä aineisto@plusprint.fi tai soita asiakaspalveluumme 010 320 9400.

Tuoteosastot
Sulje