Blogi

Painatusoppaan vinkki: Paperilla erotut eduksesi

Kirjapainot ja painotalot painavat usein tuotteet samoille hyviksi havaituille materiaaleille, tarjoamatta asiakkaalle mahdollisuutta vaikuttaa paperin valintaan.


 

Plusprintissä on varaa mistä valita, sillä sen lisäksi että suosittelemme mielellämme painotyöhösi sopivaa materiaalia, voimme esitellä sinulle myös kattavan valikoiman erikoispapereita, joiden avulla onnistut säväyttämään.

Paperin valinta vaikuttaa merkittävästi painotuotteen lopulliseen ulkoasuun, luettavuuteen, värisävyihin, kestävyyteen ja tietysti myös hintaan.

Pienemmissä 100-1000 kpl painoksissa materiaalin vaikutus kustannuksiin on pääsääntöisesti melko vähäinen, mutta suuremmissa painoksissa materiaalin valinnalla on merkittävä osuus kustannusten synnyssä.

Paperin valintaa ohjaa painotuotteen käyttötarkoitus ja toivotun vaikutelman luominen vastaanottajalle.

Plusprintin vinkit

1. Kiiltävällä paperilla kuvat ja värisävyt toistuvat hyvin ja sileäpintainen paperi luo arvokkuuden tuntua
2. Laajempaan asiakaslehteen kannattaa valita eri paperi kansiin ja sisältösivuihin
3. Ympäristötietoinen vastaanottaja arvostaa uusiopaperille tehtyä tuotetta
4. Mattapintaiset, huokoiset paperit välittävät pehmeää ja lämmintä tunnetta.

Jos haluat tutustua digipainojen mahdollistamaan materiaalien kirjoon, ota yhteyttä ja sovi tapaaminen kanssamme. Asiantuntijamme tulee esittelemään vaihtoehtoja, joiden avulla onnistut luomaan ainutlaatuiset painotuotteet. Voit myös tulla vierailemaan painotalo Plusprintissä Ulvilassa.

Tuoteosastot
Sulje