Blogi

Plusprint – Painotalo Helsingissä

Plusprint on painotalo, joka on avannut toimipisteen Helsingissä tammikuussa 2017. Vaikka painopalveluiden tarjoajia on Helsingissä runsaasti, Plusprint erottuu laadukkaalla ja henkilökohtaisella asiakaspalvelullaan.

Yksilöllistä ja asiantuntevaa palvelua

Jatkuvasti digitalisoituva markkinakenttä vähentää usein henkilökohtaista asiakaskontaktointia, mutta me haluamme lähestyä asiaa toisin. Tarjoamme asiakkaillemme henkilökohtaista palvelua, jossa pyrimme ymmärtämään heidän perimmäiset tarpeensa ja tarjoamaan yksilöllisiä ratkaisuja. Palveluprosessin kehittäminen on ollut keskeisessä asemassa toiminnassamme. Vaikka alalla kilpailu on kovaa ja hinta tärkeä kilpailutekijä, olemme panostaneet laadukkaaseen konekantaan ja hyvin suunniteltuun palveluprosessiin. Tämä mahdollistaa asiakkaillemme kilpailukykyiset hinnat ja samalla laadukkaan palvelun.

Ota yhteyttä painotuotetarpeissasi

Olemme painotalo, joka haluaa palvella ihmisiä henkilökohtaisesti Helsingissä ja muuallakin. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden yksilöityihin ja personoituihin painotuotteisiin kohtuulliseen hintaan ja ympäristöystävällisesti. Haluamme olla mukana suunnittelemassa markkinointiprojekteja yhdessä asiakkaidemme kanssa ja tarjota heille parasta mahdollista palvelua. Ota yhteyttä Plusprintiin!

terveisin,
Tommi Laaksonen
Plusprintin asiantuntija
tommi.laaksonen(ät)plusprint.fi

Katso tuotteemme

Tuoteosastot
Sulje