Blogi

Plusprint ja Pori Jazz monivuotiseen yhteistyöhön

Painotalo Plusprint ja Pori Jazz ovat tehneet monivuotisen yhteistyösopimuksen. Tämä käsittää kaikki festivaalituotantoon kuuluvat painotuotteet isoista lavakankaista pienempiin painotuotteisiin.


Plusprint tarjoaa asiakkailleen ympäri Suomen normaalien paperi- ja kartonkituotteiden lisäksi muun muassa teippauksia, tarroja, levyjä, opasteita ja kankaita. Vahvaa kasvua tekevä yrityksemme haluaa kasvaa myös tulevaisuudessa ja yhteistyö Pori Jazzin kanssa mahdollistaa kansallisen näkyvyyden, jollaista mikään muu tapahtuma Suomessa ei pysty tarjoamaan.

Pori Jazz on arvostettu festivaali, jota on järjestetty jo vuodesta 1966 lähtien. Tämän vuoden pääesiintyjinä ovat muun muassa Gwen Stefani ja John Legend.

? Olemme iloisia, kun saamme Plusprintin mukaan toteuttamaan Suomen suurinta festivaalia. Valintaan vaikuttivat yrityksen tuotantovarmuus, joustava palveluasenne ja investoinnit uuteen ympäristöystävälliseen painotuotantoon, toteaa Pori Jazzin toimitusjohtaja Miika Ranne.

Plusprint tulee näkymään festivaalin yhteydessä ja näin yritys saa myös valtakunnallista huomiota.
? Asiakaskuntamme koostuu yrityksistä ja kuntaorganisaatioista ympäri Suomen. Olemme pitkään etsineet yhteistyökumppania, joka jakaa arvomaailmaamme ja haluaa lisätä vastuullisuutta omassa tekemisessään. Yhteistyö Pori Jazzin kanssa lisää tietoisuutta yrityksestämme, tuotteistamme sekä vastuullisesta tavasta tehdä printtimarkkinointia. Pori Jazz on näyttänyt loistavaa esimerkkiä valitsemalla paikallisen kasvuyrityksen kumppanikseen, sanoo Plusprintin toimitusjohtaja Jari Kuivalainen.

Yhteistyö käsittää vähintään kaksi seuraavaa vuotta, joina Pori Jazz-festivaali järjestetään ja optiona on myös kolmas vuosi.

Kuvaaja: Tomi Vastamäki

Pori Jazz 19 copyright Tomi Vastamäki 18i7621

Pori Jazz ja Plusprint yhteistyöhön | Plusprint.fi

Tuoteosastot
Sulje