Blogi

Plusprintille jälleen Kasvaja-sertifikaatti

Plusprintille on jälleen myonnetty Kauppalehden Kasvajat-sertifikaatti, joka kertoo vahvan kasvun lisäksi kyvystä luoda kannattavaa liiketoimintaa. Liikevaihto on selkeä kasvun mittari, ja sen perusteella yrityksiä on helppo verrata ja katsoa, kuka täyttää Kasvaja-sertifikaatin kriteerit. Merkittävä liikevaihdon kasvu viittaa siihen, että yrityksen liikevaihdon vuotuinen kasvu on ylittänyt alan keskimääräiset kasvulukemat vähintään 10 prosentilla.


 

Olemme kasvattaneet liikevaihtoamme viimeisen kolmen vuoden aikana yli 100%. Tämä on alallamme hyvin poikkeuksellista ja hakee vertaistaan, joten jotain olemme tehneet oikein, kertoo Plusprintin toimitusjohtaja Jari Kuivalainen.

Kasvun taustalla ovat onnistuneiden investointien lisäksi todella osaava ja sitoutunut työyhteisö. Uuden tekniikan opettelu ja laatuvaatimuksistamme kiinni pitäminen ovat avainasemassa kasvun tekemisessä ja tässä on onnistuttu upeasti. Lisäksi meillä on paljon vakiintuneita asiakkaita, mutta samalla olemme saaneet hankittua uusia merkittäviä asiakkuuksia, jolloin orgaaninen kasvu on mahdollista, sanoo myyntijohtaja Tommi Laaksonen.

Kiitos asiakkaillemme kasvun mahdollistamisesta.

Tuoteosastot
Sulje