Blogi

Plusprintin hallitus esittelyssä | Plusprint.fi

Plusprintin hallitus vahvistui merkittävästi vuodelle 2020. Jari Kuivalaisen, Tommi Laaksosen ja Harri Hakalan lisäksi mukaan liittyivät Pasi Julin, Samuli Vuorenhela, Jere Virtanen ja Niko Jaakola.


Pitkän linjan painoalan yrittäjät Julin ja Vuorenhela luovat merkittävän osaamispohjan sekä arkki- että suurkuvatuotannon kehitysprosessiin. Virtanen on ollut mukana kehittämässä lukuisia yrityksiä ja mies toimii itsekin sarjayrittäjänä. Jaakolan osaaminen arkkituotannosta ja tuotannonhallinnasta tuo hallitukselle tärkeää perspektiiviä kehittämishankkeisiin.

Plusprintin hallitus sai uusia osaajia vuodelle 2020, kun kasvuyrityksemme rattaita pyörittämään saapui neljä uutta ammatttilaista. Pasi Julin (Docus Oy), Samuli Vuorenhela (Signcom Oy), Jere Virtanen (Gofamer Oy) ja Niko Jaakola (Plusprint) toivat ammattitaitonsa Plusprintin kasvun tueksi ja seuraavassa esittelemme kaikki jäsenet lyhyesti.

Tommi Laaksonen | Plusprint.fi
Tommi Laaksonen | Plusprint.fi

Hallituksen puheenjohtajana toimii Tommi Laaksonen. 34-vuotias Laaksonen on vannoutunut futismies, mutta ajoittain miehen voi myös bongata salibandykentiltä erotuomarin roolissa. Vastikään Helsingistä takaisin Poriin muuttanut mies on toiminut alalla muutaman vuoden, mutta perheessä sekä isä että isoisä tekivät elämäntyönsä painoteollisuuden parissa, joten ala on tullut tutuksi pienestä pitäen.”Oma osaamiseni on aina perustunut korkeaan motivaatioon tehdä asiat paremmin kuin muut. Kilpailijoita ei pidä kadehtia, vaan heiltä pitää oppia”, kertoo Laaksonen.

”On todella mahtavaa, että olemme saaneet hallitukseen näin kovan kattauksen alan kärkiosaajia. Itse tunnen olevani todella etuoikeutettu, että saan toimia tällaisessa yhteisössä ja olla osana Plusprintin kasvutarinaa”.

”Olemme asettaneet tavoitteen olla alan laadukkain toimija kaikilla mittareilla mitattuna, unohtamatta tietenkään ekologisuutta. Tämän porukan tietotaidolla pystymme nousemaan seuraavalle pykälälle yrityksenä ja uskon että tulevina vuosina nousemme yritykseksi, joka toimii suunnannäyttäjänä muille”, Laaksonen analysoi.

Jari Kuivalainen | Plusprint.fi
Jari Kuivalainen | Plusprint.fi

Plusprintin perustaja ja toimitusjohtaja Jari Kuivalainen, 51, toimii hallituksen sihteerinä. Vaikka töitä tehdään kauluspaita päällä, voi Jarin bongata asentamassa kylttejä tai siivoamassa tuotantotiloja. Vapaa-ajalla mies on aktiivinen talvilajien harrastaja, mutta vähälumiset talvet haittaavat muun muassa rakasta hiihtoharrastusta.

34 vuotta alalla toiminut Kuivalainen odottaa tulevaa innolla tulevaa. ”Pikkupoikamainen olo. Vuosi 2020 on Plusprintissä muutosten vuosi. Paljon uutta tulossa – Uusi hallitus, uusia koneita, uusia ihmisiä ja toivottavasti paljon uusia asiakkaita, joiden kanssa tehdään inspiroivia projekteja”.

”Kasvuyrityksessä työskentelminen on valtavan innostavaa ja pyrimme myös tuomaan asiakkaiden saataville laadukkaita, vastuullisia ja ekologisia tuotteita. Pyritään olemaan edelläkävijä kaikessa mitä tehdään ja tämä lisää entisestään tuota mainitsemaani innostusta”, hehkuu Kuivalainen.

Harri Hakala | Plusprint.fi
Harri Hakala | Plusprint.fi

 

Harri Hakala on pitkän linjan IT- ja telecom-konkari, joka on myös Plusprintin osakas. Harri työskentelee tällä hetkellä taloushallintatalo Festumin myyntijohtajana. Harri on myös aktiivisesti mukana useiden startup-yritysten advisorina ja osakkaana.

Plusprintille Harri tuo osaamista yrityksen talouden johtamiseen, yritystoiminnan kehittämiseen ja myynnin kasvattamiseen. ?Uskon että pystyn antamaan myös digitaalisten palvelujen kehittämiseen paljon, kun toimiala ja asiakkaiden ostokäyttäytyminen muuttuu koko ajan.”

”Sijoitin yritykseen koska näen Plusprintin tiimissä ja sen hyvässä palvelussa suuren kasvumahdollisuuden. Yrityksessä on tekemisen meininki ja laitekanta on erittäin moderni. Uskon varsinkin laadukkaiden tarrojen, suurkuvien ja messukalusteiden kysynnän kasvuun. Asiakkaiden tarpeet ovat monipuolisia ja Plusprint pystyy palvelemaan näissä laadukkaasti ja toimintavarmasti”, kertoo Hakala.

Niko Jaakola | Plusprint.fi
Niko Jaakola | Plusprint.fi

Tuotannon osaamista ja kokemusta hallitukseen tuo 43-vuotias Niko Jaakola, jolla on 26 vuoden kokemus painoalalta. Plusprintin tuotantopäällikkönä työskentelevä Jaakola tuo hallitukseen näkökulmia ja kokemusta erilaisiin projekteihin, joilla kehitetään tuotantoa sekä henkilökunnan työhyvinvointia.

”Odotan yrityksen kasvun jatkumista ja vakiintumista luotettavana sekä laadukkaana painona erityisesti Satakunnan alueella, mutta myös kasvua valtakunnallisesti tunnetummaksi koko Suomessa”, summaa Jaakola tulevan vuoden tavoitteita.

Samuli Vuorenhela | Plusprint.fi
Samuli Vuorenhela | Plusprint.fi

Porista kotoisin olevalla, nykyisin pääkaupunkiseudulla asustavalla 51-vuotiaalla Samuli Vuorenhelalla on 25 vuoden kokemus painoalalta. Muun muassa Signcom Oy:n toimitusjohtajana tutuksi tullut Vuorenhela omaa piinkovan ammattitaidon painoteollisuuden eri sektoreilta ja Plusprintiin mies tuo laaja-alaisesti tietoa suurkuva-alasta ja sen kehityksestä. Lisäksi Vuorenhela uskoo tuovansa näkemystä yrityksen pitkäjänteiseen toiminnan kehittämiseen – onhan mies ollut vuosia yrittäjä itsekin.

Yleisen taloudellisen tilanteen ei tulisi aiheuttaa äkkinäisiä muutoksia suurkuvapuolen tasaiseen kasvuun. Toisaalta alan konsolidoituminen jatkuu ja kotimainen kilpailu kiristyy entisestään ulkomaisen halpatuotannon paineessa, joka ei toisaalta vastaa kotimaisen markkinan laatuvaatimuksia ja toimitusaikoja. Laadulla sekä asiantuntevalla ja joustavalla palvelulla erottuvat tehokkaat yritykset menestyvät – siksi uskon Plusprintiin”, analysoi Vuorenhela.

Pasi Julin | Plusprint.fi
Pasi Julin | Plusprint.fi

Pasi Julin on 54-vuotias helsinkiläinen, jolla on 25-vuoden kokemus painoteollisuudesta yrittäjän roolissa. Kovassa nosteessa olevan Docus Oy:n toimitusjohtajan roolissa työskentelevä Julin tuo Plusprintiin vankan kokemuksensa toimialalta ja myynnistä.

”Plusprintillä on voimakas tekemisen meininki ja on hienoa olla mukana tässä tekemisessä. Tavoitteeni on tuottaa lisää arvoa Plusprintiin liiketoimintaan myynnin ja uusien kehitettävien tuotteiden ja palveluiden avulla”, kertoo Julin.

Jere Virtanen | Plusprint.fi
Jere Virtanen | Plusprint.fi

Jere Virtanen on 34-vuotias myynnin ja markkinoinnin ammattilainen ja sarjayrittäjä. Ehkäpä Suomen kovin jalkapalloseura Manchester Unitedin fani Virtanen tuo Plusprintiin omien sanojensa mukaan modernin myynnin ja markkinoinnin osaamista sekä koulutuksellista näkemystä. Digipalvelut ja digitaaliset mediat ovat Virtasen erikoisalaa.

Jalkapalloa ja salibandya harrastava Virtanen on tullut monelle tutuksi varsinkin Helsingin seudulla, sillä mies on monessa mukana. Plusprintin remmiin Virtanen liittyy tavoitteellisuuden ja uusien haasteiden innoittamana.

Tuoteosastot
Sulje