Blogi

Suojaa pinnat viruksilta PureZonella | Plusprint.fi

Jokaisella työpaikalla on pintoja, joihin koskevat useat ihmiset päivän aikana. Koronavirukset, influenssat ja muut virus- tai bakteeritaudit saattavat elää näissä pinnoissa ellei niitä ole suojattu laadukkasti. Plusprintista saat nyt hinta-laatusuhteeltaan markkinoiden timanttisimman antimikrobisen suojakalvon Hexis Purezonen.

Hexis on testatnnut Purezonen tehoa koronaviruksia vastaan ja tuote toimii erinomaisesti. Ilman kalvoa olevaan neutraaliin pintaan verrattuna PureZone vähentää koronavirusten määrää noin 95% ensimmäisen 15 minuutin aikana ja 99,9% ensimmäisen tunnin aikana.

PureZonea on nyt saatavilla varastotuotteena Plusprintista. ”Pystymme toimittamaan sekä asentamaan kalvoa nopeallakin aikataululla. Kalvoa on mahdollista saada kirkkaana tai voimme päällystää lähes minkä tahansa tarran sillä. Lisäksi voimme kalvottaa menuja ja muita painotuotteita, jotka ovat toistuvassa käytössä. Olemme toimittaneet tuotteita ympäri Suomen ja asiakkaat ovat olleet erittäin tyytyväisiä”, kertoo tarramestarimme Teemu Lehtisaari.

Pyydä tarjous vaikka saman tien!

Teemu Lehtisaari tarkistaa antimikrobisella kalvolla suojattua tarraa | Plusprint.fi
Teemu Lehtisaari tarkistaa antimikrobisella kalvolla suojattua tarraa | Plusprint.fi
Tuoteosastot
Sulje