Blogi

Tarrat markkinointiin | Plusprint.fi

Tarrojen tilaaminen yritykselle tai yhdistykselle on helppoa, sillä tarvittaessa suunnittelemme tarran puolestasi.


 

Usein tarrana toimii yrityksen logo, slogan tai vastaava, mutta toisinaan tarralta vaaditaan hieman enemmän. Monipuolisen laitteistomme ansiosta pystymmekin valmistamaan vaikka kaksipuolisia tarroja. Muotoonleikatut tarrat ovat nykypäivänä melko yleisiä ja niidenkin tilaaminen on Plusprintistä helppoa, sillä modernit laitteemme sekä tulostavat että leikkaavat tarrat muotoon samalla kertaa. Näin säästetään aikaa sekä rahaa.

UV-LED tekniikalla huippulaatua

Miltä tuntuisi, jos musta olisi oikeasti mustaa ja tulostusjälki valokuvantarkkaa? Me Plusprintissä haluamme valmistaa asiakkaillemme vain korkealaatuisia tuotteita ja tästä syystä käytössämme on aina alan paras teknologia. Uusi UV-LED tekniikka on äärimmäisen ekologinen, sillä käytettävät värit eivät sisällä myrkyllisiä kemikaaleja ja lisäksi tulostusjälki on huippua. Tarrasi näyttävät myös läheltä katsottuina upeilta ja saat tarrasi nopeallakin toimituksella, sillä värin ei tarvitse painoprosessin jälkeen kuivua.

Uudelleensijoitettavat tarrat lisäävät ekologisuutta

Ympäristöystävällisyyden ollessa lähellä sydämiämme, haluamme suosia mahdollisuuksien mukaan uudelleensijoitettavia tarroja, joita voit käyttää yhä uudelleen. Uudelleensijoitettava tarra on loistava vaihtoehto messuille tai muihin paikkoihin, joihin ei haluta tarrasta jäävän liimajälkiä. Tarraa voi käyttää uudelleen useamman kerran, joten näin ollen säästetään kustannuksia että luontoa.

Autamme tarrojen suunnittelussa

Tarrojen suunnittelu voi olla monimutkaista, varsinkin jos kyseessä on muotoonleikattava tuote. Nettisivuiltamme löydät kattavat ohjeet tarran suunnitteluun, mutta tarvittaessa autamme sinua onnistumaan suunnittelemalla tarran puolestasi alusta loppuun.

Missä tahansa tarroihin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä asiantuntijoihimme, jotka auttavat mielellään tarramateriaalin valinnassa ja tuotteen suunnittelussa.

Tuoteosastot
Sulje