Blogi

Valomainokset ja valaistut logot | Plusprint.fi

Suomessa on suuri määrä yrityksiä, jotka eivät hyödynnä valomainoksien tuomia mahdollisuuksia, vaikka valaisemattomat mainokset näkyvät usein vain murto-osan päivästä. Valomainos on oiva ratkaisu syksyn pimeneviin iltoihin, sillä pimeyden laskeutuessa se takaa yrityksesi näkyvyyden ja pimeimpinäkin aikoina laadukas valomainos tuo viestisi asiakkaiden nähtäväksi.


Valomainoksia tehdään sekä sisä- että ulkokäyttöön, kooltaan ne voivat olla isoja tai pieniä ja niistä saadaan melkein minkä muotoisia tahansa. Meiltä onnistuvat suunnittelu, tuotanto ja asennus. Asiakkaanamme sinun ei siis tarvitse huolehtia mistään, vaan hoidamme asennukset aina avaimet käteen-periaatteella.

Valomainokset - Plusprint

Valomainokset voivat olla suoraan valaisevia tai ne voidaan tehdä taustavalaistusti. Rakenteeltaan ne ovat pääasiassa alumiinista valmistettuja CNC-koneistettuja profiileja tai erilaisia alumiinisia laatikoita. Runko voidaan luonnollisesti maalata asiakkaan haluamalla sävyllä.

Aineistona voi olla esim. teksti tai logo ja valomainoksen pinta voi olla yksi yhtenäinen levy tai erikoisbanderolli. Asennuspaikasta riippuen runko tehdään helposti asennettavaksi, mutta suosittelemme aina ammattiasentajiemme hyödyntämistä valomainoksen asennuksessa. Näin varmistetaan turvallisuus ja takuuehtojen täyttyminen.

Led-valomainokset sopivat kaikenlaisille yrityksille ja ne voidaan asentaa mihin tahansa korkeuteen, mutta pitää huomioida, että ne saadaan liitettyä sähköverkkoon. Käyttämiemme LED-lamppujen käyttöikä on jopa 50 000 tuntia ennen ensimmäistä huoltoa. Valomainos siis todella on pitkäikäinen sijoitus valoisaan näkyvyteen.

Lue lisää valomainoksista ja pyydä tarjous!

Tuoteosastot
Sulje