Referenssit

Pori Jazz – Suomen suurin festivaali vaatii printiltä laatua

Pori Jazz festivaali on Suomen suurin ulkoilmatapahtuma kävijämäärällä mitattuna. Valtavat puitteet Porin Kirjurinluodolla vaativat myös printtiä todella paljon. Plusprint vastaakin koko festivaalin printtituotannosta. Valtavat lavakankaat, suuri määrä opasteita ja telttojen somistukset, kymmenet tuhannet esitteet ja valtava määrä erilaisia teippauksia pitää saada järjestymään hyvin pienessä aikaikkunassa.

Vastuullisuus ja ekologisuus edellä

Pori Jazzin toimitusjohtaja Miika Ranne vakuuttui myös Plusprintin toiminnasta. Varsinkin kokonaisvaltaisesti vastuullinen ja ekologinen ajattelutapa vetosi perinteisen festivaalin vetäjään.

– Olemme iloisia, kun saamme Plusprintin mukaan toteuttamaan Suomen suurinta festivaalia. Valintaan vaikuttivat yrityksen tuotantovarmuus, joustava palveluasenne ja investoinnit uuteen ympäristöystävälliseen painotuotantoon, kertoo Ranne.

Joustavuus ja laatu avaintekijöinä

Suuren festivaalin printtien tuottaminen vaatii ammattitaitoa ja organisointia. Aikataulutus ja kokemuksen tuoma pelisilmä ovat kaiken keskiössä, kun tuotetaan korkealaatuisia printtejä lyhyellä aikajänteellä.

– Suunnitelmallisuus ja projektinhallinta ovat meille asioita, joissa koemme olevamme erinomaisia. Vaikka tuotteita on paljon ja niiden aikataulutarpeet erilaisia, pitää pystyä pitämään kokonaiskuva koko ajan selkeänä sekä meille että asiakkaalle. Tässä apuna on luomamme malli, jossa projekteja ei hallitse vain yksi vaan usemapi silmäpari, kertoo Plusprintin myyntijohtaja Tommi Laaksonen.

Tuoteosastot
Sulje